Electronic-Star Electronic Star, čierna, sada 4 reproduktorových stojanov, sklo kov

Electronic-Star Electronic Star, čierna, sada 4 reproduktorových stojanov, sklo kov
3.93 (78.67%) 15

Recenzie a skúsenosti ❤ s produktom ✅ "Electronic-Star Electronic Star, čierna, sada 4 reproduktorových stojanov, sklo kov" pomôžu pri ro... Čítať ďalej »


99.90 € s DPH Viac info

Popis produktu

Recenzie a skúsenosti ❤ s produktom ✅ “Electronic-Star Electronic Star, čierna, sada 4 reproduktorových stojanov, sklo kov” pomôžu pri rozhodovaní.  ⭐ Neverte reklamám. Sledujte ✅  testy, porovnania, diskusie. Názory zákazníkov nájdete priamo na detaile produktu.  Electronic-Star Electronic Star, čierna, sada 4 reproduktorových stojanov, sklo kov je dnes v akcii za cenu iba 99.90 € .

Stojany značky Electronic Star elegantne a bezpečne vystavia surroundové reproduktory do správnej výšky na použitie v domácich kinách či HiFi súpravách. Vďaka rôznym vývrtom sú stojany určené pre všetky bežné reproduktory s max. hmotnosťou 2 kg. Výšku statívov možno podľa vlastných požiadaviek nastaviť v rozmedzí 68 do 110 cm na optimálne ozvučenie miestnosti. Konštrukcia umožňuje skryté vedenie káblov, čo určite prispeje k celkovej estetike a poriadku. Kombinácia materiálov a farby predurčuje perfektné zapadnutie stojanov takmer do všetkých štýlov zariadenia miestnosti. Prosím, berte na vedomie, že statívy sa dodávajú ako montážna sada. Reproduktor na obrázku nie je súčasťou balenia.

Údaj Hodnota
Cena 99.90 €
Skúsenosti Výborné ❤
Dostupnosť ✅ Skladom
Recenzie ⭐⭐⭐⭐⭐
Výrobca Electronic-Star

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty