Vianočná darčeková krabica Topgal XMSBOX2017 B – White

Vianočná darčeková krabica Topgal XMSBOX2017 B – White
3.47 (69.41%) 17

Recenzie a skúsenosti s produktom ✅ "Vianočná darčeková krabica Topgal XMSBOX2017 B - White" pomôžu pri rozhodovaní. Neverte reklamám. Sl... Čítať ďalej »


2.50 € s DPH Viac info

Popis produktu

Recenzie a skúsenosti s produktom ✅ “Vianočná darčeková krabica Topgal XMSBOX2017 B – White” pomôžu pri rozhodovaní. Neverte reklamám. Sledujte ✅ testy, porovnania, diskusie. Názory zákazníkov nájdete priamo na detaile produktu.  Vianočná darčeková krabica Topgal XMSBOX2017 B – White je dnes v akcii za cenu iba 2.50 € .

Vianočná darčeková krabica s úplne novým hravým motívom je určená pre všetkých, ktorý chcú ušetriť čas venovaný baleniu darčekov. Vďaka pevnému kartonu, z ktorého je vyrobená, neskôr môže poslúžiť napríklad deťom na ukládanie hračiek, maminkám na vianočné cukrovinky, alebo oteckom na náradie. Spodná strana krabice je naviac vyzdobená ako omaľovánka. Nemusíte sa bát, že by vám krabica prišla poškodená. Darčekovú krabiicu vložíme do ďalšej krabice z pevného trojvrstvového kartónu. Zaručíme tak, že se darčekovému baleniu sa nič nestane. UPOZORNENIE: Ku každej objednanej batohu Topgal lze objednat maximálně 1 krabici. Darčekovú krabicu nie je možné kvôli expedícii balíkov objednávať samostatne. Ďakujeme za pochopenie! Darčekovú krabicu nie je možné využít pre batohy na notebook TOP 160, vzhľadom na väčší rozmer batohu.

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty