Školská taška Topgal ENDY 18047 B

Školská taška Topgal ENDY 18047 B
4.14 (82.86%) 14

Recenzie a skúsenosti s produktom ✅ "Školská taška Topgal ENDY 18047 B" pomôžu pri rozhodovaní. Neverte reklamám. Sledujte ✅ testy, porov... Čítať ďalej »


65.90 € s DPH Viac info

Popis produktu

Recenzie a skúsenosti s produktom ✅ “Školská taška Topgal ENDY 18047 B” pomôžu pri rozhodovaní. Neverte reklamám. Sledujte ✅ testy, porovnania, diskusie. Názory zákazníkov nájdete priamo na detaile produktu.  Školská taška Topgal ENDY 18047 B je dnes v akcii za cenu iba 65.90 € .

Pozor robot! Na ľahkom dvojkomorovom batohu pre malých školákov Taška vhodná aj pre drobných prváčikov objemom vystačí minimálne pre 1. až 3. triedu ľahučká konštrukcia – váži len 0,9 kg! Školský batoh pre malých milovníkov robotov! Dve komory pojmú všetko učivo potrebné minimálne v prvých troch ročníkoch ZŠ. Prednú hlbokú kapsu s plastovou aplikáciou robota určite využijú všetci chlapci na drobnejšie poklady, ktoré so sebou v škole nutne musí mať. Batoh ENDY má lisovaný chrbát z mäkkej peny, ktorá je anatomicky tvarovaná. Vďaka tomu je jedným z najľahších modelov medzi našimi taškami. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a je možné ich výškovou nastaviť prackami v spodnej časti a taktiež v hornej časti. Skĺzávať z ramien nebude vďaka výškovo nastaviteľnej hrudnej pracke. Do užšej zadnej komory tašky doporučujeme určite umiestniť tie najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. V prednej širšej komore nájdete malú kapsičku na zips a menovku. Predné hlboké vrecko s robotom je skvelé pre uloženie krabičky na desiatu, peračníka a ďalších drobností. Je v ňom všitá karabínka, vďaka ktorej nemusíte loviť kľúče na dne batohu pod zošitmi. Na boku tašky je vrecko na fľašu na pitie. K batohu je možné dokúpiť peračník PENN 18047 v rovnakom dizajne. Tak čo konštruktéri, páči? Niečo navyše: batoh je opatrený ochrannou vrstvou proti dažďu putko na prenášanie tašky v ruke a na zavesenie na lavicu pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami batoh bol úspešne testovaný v ITC Zlín Náš tip: Ak konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú dieťaťu okolo tela, upevnite ich k polstrovanéj časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten sme zašili ako do koncov popruhov, tak aj na ich polstrovanú časť v miestach, kde končí koľajnička hrudnej pracky.

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty