Školská taška Topgal CHI 752 R – Khaki

Školská taška Topgal CHI 752 R – Khaki
4.54 (90.77%) 13

Recenzie a skúsenosti s produktom ✅ "Školská taška Topgal CHI 752 R - Khaki" pomôžu pri rozhodovaní. Neverte reklamám. Sledujte ✅ testy, ... Čítať ďalej »


65.90 € s DPH Viac info

Popis produktu

Recenzie a skúsenosti s produktom ✅ “Školská taška Topgal CHI 752 R – Khaki” pomôžu pri rozhodovaní. Neverte reklamám. Sledujte ✅ testy, porovnania, diskusie. Názory zákazníkov nájdete priamo na detaile produktu.  Školská taška Topgal CHI 752 R – Khaki je dnes v akcii za cenu iba 65.90 € .

Dvojkomorová školská taška s vojenským motívom, pre školákov od 2. do 6. triedy Ergonomicky tvarovaný chrbtový systém Vynímateľný hliníkový rám Pohodlné polstrovanie batohu Nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Predná komora batohu je najpriestrannejšia, je tu umiestnená menovka a praktická sieťovinová kapsa. Zadná komora poskytuje dostatok priestoru pre ďalšie školské pomôcky. Na prednej strane tašky je priestranná kapsa, do ktorej môžete dať menšie predmety ako krabičku na desiatu TOP 104 alebo jednoposchodové školské púzdro CHI 772 R alebo CHI 781 R. Je tu taktiež praktická karabina na kľúče. Na jednej strane má batoh menšiu elastickú kapsu na 0,75l fľašu s pitím alebo iné drobnosti. Na obidvoch stranách batohu sú putká z pevného popruhu pre uchytenie púzdra na fľašu TOP 137 alebo vrecka na prezuvky TOP 150. Bezpečie Početné reflexné plochy zvyšujú bezpečnosť batohu, ktorý je vďaka nim dobre viditeľný v doprave. Pohodlie a funkčnosť zaisťuje putko na zavesenie batohu na lavicu a úchyt s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke. Odolnosť tašky dodáva špeciálne dno z pevného materiálu TOPDURA, ktorý se testuje v Inštitúte pre testovanie a certifikáciu v Zlíne.

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty