Ibiza LSM400LED-RE, mini dymostroj, 410 W, LED svetlá, červený

Ibiza LSM400LED-RE, mini dymostroj, 410 W, LED svetlá, červený
4.21 (84.29%) 14

Recenzie a skúsenosti ❤ s produktom ✅ "Ibiza LSM400LED-RE, mini dymostroj, 410 W, LED svetlá, červený" pomôžu pri rozhodovaní.  ⭐ Neverte... Čítať ďalej »


49.90 € s DPH Viac info

Popis produktu

Recenzie a skúsenosti ❤ s produktom ✅ “Ibiza LSM400LED-RE, mini dymostroj, 410 W, LED svetlá, červený” pomôžu pri rozhodovaní.  ⭐ Neverte reklamám. Sledujte ✅  testy, porovnania, diskusie. Názory zákazníkov nájdete priamo na detaile produktu.  Ibiza LSM400LED-RE, mini dymostroj, 410 W, LED svetlá, červený je dnes v akcii za cenu iba 49.90 € .

Ibiza LSM400LED-RE spája vysokú produkciu dymu, ohromujúce LED-efekty a solídny výkon v jednom kompaktnom zariadení. Stredobod zariadenia tvorí vyhrievacie teleso s výkonom 410W s dobou rozohratia cca 8 minút. Diaľkovým ovládačom potom možno vypustiť hustý dym s impozantnými svetelnými efektmi. Dymostroj je určený nielen pre malé oslavy, ale efektne doplní hudobnú šou každého dídžeja. Vďaka montážnemu ramenu možno dymostroj inštalovať na travézový stojan, pričom kábel s dĺžkou 1,2 m neobmedzuje možnosti umiestnenia zariadenia. Kovová konštrukcia zabezpečuje jednak bezpečný transport, jednak prepožičiava dymostroju nádych vysokej hodnoty. Vďaka kompaktným rozmerom je Ibiza dymostroj určený predovšetkým na mobilné využitie.

Údaj Hodnota
Cena 49.90 €
Skúsenosti Výborné ❤
Dostupnosť ✅ Skladom
Recenzie ⭐⭐⭐⭐⭐
Výrobca Ibiza

info_outline Viac info o produkte


Podobné produkty